Redescoperă Strada Sforii!
Brasov
17.05.29 | 543
Coborând pe strada Poarta Schei veți descoperi unul dintre cele mai fotografiate locuri din Brașov. Strada Sforii este renumită ca fiind una dintre cele mai înguste străzi din Europa, iar existența ei datează încă din secolul XVII, fiind inițial realizată pentru a facilita accesul pompierilor în caz de nevoie. Cu pavajul schimbat și pereții clădirilor ce o adăpostesc refăcuți, strada și-a recăpăta ... Read more »
Poiana Brașov te aduce mai aproape de natură!
Aer liber
17.03.21 | 430
Denumită şi Poiana Soarelui, Poiana Brașov este situată la 12 km de oraşul Braşov şi 9 km de oraşul Râşnov, la baza platoului montan Postăvaru.

Poiana Braşov este cea mai cunoscută stațiune montană din România, fiind o atracţie pentru turiști și localnici indiferent de anotimp. Fie că sunteți un împătimit al sporturilor de iarnă, fie că vă plac drumețiile montane sau plimbările cu bic ... Read more »
Telecabina Tâmpa - priveliște de vârf!
Aer liber
17.03.06 | 651
Muntele Tâmpa aparține masivului Postăvaru și se află la aproximativ 400 de metri deasupra orașului Brașov. Tâmpa este singura rezervație peisagistică din județul Brașov, adăpostind pe suprafața sa multe specii de păsări, mamifere și insecte.

Tot aici au fost descoperite aproape 35% din totalul speciilor de fluturi din țara noastră.

Numele orașului Brașov poate fi zărit c ... Read more »
Brașov, probabil cel mai frumos oraș din lume!
Aer liber
17.02.05 | 360
Orașul din inima Transilvaniei este unul dintre cele mai vizitate din România, în orice perioadă a anului.
În Brașov te poți bucura de vacanță sau de timpul liber indiferent de vreme, frumusetea peisajelor și atmosfera de poveste fiind cele ce mențin orașul în topul preferințelor tuturor vizitatorilor.

Te invităm să descoperi alaturi de noi frumusețea Brașovului, obiectivele sa ... Read more »
Lansarea noastra
Brasov
17.02.05 | 467
Platforma InBrasov a fost creată în urmă cu aproximativ doi ani de zile, din dorința de a crea un punct de informare online pentru orașul Brașov cu o înfațișare prietenoasă, care să ofere tuturor posibilitatea de a afla unde și cum își pot petrece timpul liber într-un mod plăcut.


Siteul a pornit odată cu centralizarea cluburilor și puburilor din Brașov și actualizarea saptămâna ... Read more »