Brașov, probabil cel mai frumos oraș din lume!

19.02.21 | 300 | Aer liber
Orașul din inima Transilvaniei este unul dintre cele mai vizitate din România, în orice perioadă a anului.
În Brașov te poți bucura de vacanță sau de timpul liber indiferent de vreme, frumusetea peisajelor și atmosfera de poveste fiind cele ce mențin orașul în topul preferințelor tuturor vizitatorilor.

Te invităm să descoperi alaturi de noi frumusețea Brașovului, obiectivele sale turistice, locațiile transformate de istorie, împreună cu oamenii săi primitori și locurile ce au ușile deschie pentru oricine le trece pragul.
Printre obiectivele care asteaptă să fie descoperite se numară: Piața Sfatului, aflata in centrul vechi al orașului; Biserica Neagră, fiind cea mai mare biserica gotica din România si care adaposteste una dintre cele mai mari orgi in Europa de Est; Turnul Negru, Turnul Alb, Poarta Ecaterinei, Poarta Schei, muzeul Prima Scoala Românească, aflat in curtea Bisericii Sf. Nicolae, locul în care s-au tipărit primele carti scrise in limba romană; Poiana Brașov aflata la cățiva km distanță este locul perfect atât pentru practicarea sporturilor de iarnă sau pentru plimbări în natură, în restul anotimpurilor.

Centrul istoric este animat cu o diversitate de localuri pentru toate gusturile: cafenele situate pe străduțe colorate, terase aerisite și frumos decorate, bistro-uri și restaurante cu mâncare delicioasa, fiecare având propriul lor specific. Pe de alta parte, in Brasov au loc săptămanal evenimente: spectacole de teatru, opera, filarmonică, festivaluri de film sau muzică, lansări de carti, concerte cu trupe mari romanesti sau straine.
Împreuna cu inBrasov vei descoperi toate aceste locuri care fac din orașul de la poalele Tâmpei, cel mai frumos oraș din lume.