Lansarea noastra

19.02.21 | 402 | Brasov
Platforma InBrasov a fost creată în urmă cu aproximativ doi ani de zile, din dorința de a crea un punct de informare online pentru orașul Brașov cu o înfațișare prietenoasă, care să ofere tuturor posibilitatea de a afla unde și cum își pot petrece timpul liber într-un mod plăcut.


Siteul a pornit odată cu centralizarea cluburilor și puburilor din Brașov și actualizarea saptămânală a evenimentelor lor. După aproximativ un an s-a considerat că siteul poate deveni mai interesant pentru toți cei care locuiesc, vizitează sau sunt în trecere în Brașov și nu doar pentru cei care frecventează cluburi sau puburi.

Decizia de extindere s-a concretizat cu adăugarea informațiilor din mai multe domenii: restaurante, sport, instituții, transport și multe altele. Ca urmare, InBrașov a devenit o platformă pentru orașul Brașov, în care veți putea accesa informațiile dorite, într-un mod simplu și rapid.

Vă invităm să explorati siteul, să comentați locațiile pe care le-ați vizitat și să ne trimiteți părerile dumneavoastră în legatură cu ce ați dori să fie adăugat pe site, pentru a contribui la o platformă cât mai completă pentru orașul Brașov.

InBrașov include și un blog în care vor fi prezentate experiențe și poze legate de orașul Brașov și împrejurimi, pentru a vă oferi posibilitatea de a adăuga pe lista dumneavoastră locații pe care nu le-ați vizitat încă. Sperăm să vă placă sugestiile noastre și să le completati cu alte locuri frumoase din orasul Brașov.


Echipa InBrașov