Poiana Brașov te aduce mai aproape de natură!

18.09.20 | 268 | Aer liber
Denumită şi Poiana Soarelui, Poiana Brașov este situată la 12 km de oraşul Braşov şi 9 km de oraşul Râşnov, la baza platoului montan Postăvaru.

Poiana Braşov este cea mai cunoscută stațiune montană din România, fiind o atracţie pentru turiști și localnici indiferent de anotimp. Fie că sunteți un împătimit al sporturilor de iarnă, fie că vă plac drumețiile montane sau plimbările cu bicicleta, Poiana Brașov este locul perfect în care vă puteți bucura de frumusețea naturii și de hobby-urile preferate.

Poiana Brașov dispune de o un domeniu schiabil ce se întinde pe 80 de hectare, reprezentând aproximativ 24 km de pârtii cu diferite grade de dificultate, dar și de un lac artificial, mai multe instalații de transport pe cablu, un funicular, un teleferic, un schilift, terenuri de sport, piscine acoperite, centre de fitness și multe alte zone de agrement în care vă puteți relaxa.

Situată în inima naturii, Poiana Brașov este locul ideal în care puteți profita de aerul proaspăt de munte pe tot parcursul anului. Aceasta este plasată la o altitudine de 1020 metri și este înconjurată de munții: Postăvaru (1799m), Piatra Craiului (2244m), Bucegi (2505m) și Piatra Mare(1844m). În toată această zonă veți găsi o varietate de trasee marcate pe care le puteți parcurge atât cu bicicleta, cât și la pas.

InBrasov vă invită să descoperiți odată cu Poiana Brașov, frumusețea naturii din vârf de munte în orice anotimp.