Events Calendar

Locations
Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi Braşov

About Complete Details
Adress: Brasov, b-dul Gării, nr. 21
Email: directiasportbv@yahoo.com
Phone: 0268415371
Website: Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi Braşov

Sala Sporturilor D. P. Colibaşi Braşov a fost supusă unui amplu proces de modernizare, fiind înlocuite toate instalaţiile (electrice, termice, sanitare), suprafaţa de joc, tabela de marcaj.
sala-sporturilor S-a suplimentat puterea instalaţiei de iluminat de la suprafaţa de joc. Sala este dotată cu instalaţie de tratare a aerului oferind confort termic pe parcursul întregului an celor care utilizează baza sportivă. Lucrările de modernizare au presupus şi suplimentarea spaţiilor existente. Astfel s-au creat spaţii pentru sală forţă/fitness, aerobic, masaj, vestiare care pot fi folosite atât de sportivi cât şi de persoanele care practică sportul ca agrement.

Este dotată cu tribune pe ambele părţi, având o capacitate de 1570 locuri şi o suprafaţă de joc de 40×20 mp. Dispune la parter de un număr de 4 vestiare pentru sportivi, 2 vestiare arbitri, sală refacere, 2 săli pentru antrenori, sală forţă; la etaj: 2 vestiare, sală vizionare, sală protocol, sală supraveghere, sală fitness, sală masaj. Este dotată cu tabelă electronică şi sistem de sonorizare.

Gallery