Events Calendar

Locations
Grand Fitness

About Complete Details
Adress: Brasov, Strada 13 Decembrie 96
Email: office@grand-fitness.ro
Phone: 0268 545 868
Website: Grand Fitness

Transport public: 2, 7, 8, 9, 11, 30

Mobil:0756 161 500

Bine ai venit

Grand Fitness este un concept născut din pasiune, ce susține dezvoltarea unui stil de viață sănătos prin antrenamente intense și nutriție echilibrată.
Clubul integreză un design unic, dispus pe o suprafață de 3000 m² , oferind programe de fitness inovatoare, tratamente wellness, consultanță nutrițională, loc de joacă pentru copii, Vitamin Bar, restautant TeoLunchFit ce oferă meniuri personalizate, servicii de înfrumusețare și tratamente anti-aging în cadrului salonului Classe, fiind toate susținute de o echipă dedicată.
In crearea conceptului, s-a optat pentru furnizori internaționali recunoscuți în lumea wellness-ului, respectându-se cele mai înalte standarde internaționale.

Am introdus pentru prima dată în România brand-ul Cybex, lider mondial în domeniu, fiind echipamente fitness de ultimă generație.
Suntem preocupați de dezvoltare și de introducerea celor mai eficiente și inovatoare tipuri de antrenament. S-au născut astfel studiourile de Fight Club și CrossFit. Puterea antrenamentelor cu propria greutate, împreună cu educația impusă de sporturile de autoapărare, formează cheia către cea mai bună performanță și întreținere corporală.
Avem distincţia de a oferi cei mai buni instructori de fitness, antrenori personali, experți wellness , precum și cele mai bune echipamente de forţă şi de cardio. Grand Fitness deține cea mai completă echipă de traineri: 22 performeri cu mare experiență, unii dintre ei sportivi de performanță, specializați în străinătate (USA) și cu practică internațională

Unicitatea clubului de fitness vine din abordarea complexă a sintagmei „stil de viață sănătos”, oferind consultanță nutrițională, precum și meniuri cu calorii controlate. Un nou concept al faimosului restaurant Teo Lunch a fost configurat în cadrul clubului nostru. Combinȃnd calitatea şi experienţa deținută de echipa TeoLunch, cu sprijinul unui dietetician dedicat, s-a reuşit crearea de meniuri personalizate în funcție de programele din centrul de fitness, specifice stilului de viaţă pe care îl promovăm: sănătos și pozitiv.
Folosind tehnicile cele mai progresive și inovatoare, echipa noastră motivează membrii Grand Fitness pentru a obţine rezultatele dorite. Grație aparatelor de ultimă generaţie, atât antrenamentele de forţă cȃt şi cele cardio vor fi efectuate corect şi în siguranță, stimulȃnd musculatura şi protejȃnd articulaţiile, determinându-te să îți depășești limitele.

Atenţia noastră pentru detalii ne aduce în postura de lideri în inovație. De la vestiarele spațioase, la echipa de antrenorii personali și instructorii pentru antrenamentele de grup, nici un singur aspect nu este trecut cu vederea.
Clubul Grand Fitness întruchipează calitate, sănătate prin mișcare și energie pozitivă.
Vă așteptăm cu drag!

Sursa: http://www.grand-fitness.ro/Home/Club