Events Calendar

Locations
Alaturi de George ! Eveniment caritabil

Go to location

Rating: 0.0/5

162 ViewsEnter fee: Free

Votes: 0

Joi, 6 Iulie suntem Alături de George !

Move Club este gazda evenimentului caritabil Alături de George, eveniment care își propune strângerea de fonduri pentru tratamentul pe care George îl urmează !

În ajutorul lui George vin să concerteze în Move Club artiști precum: Boier Bibescu, Bibanu mixXL, MarkOne1, Fabian Sanchez, Jay Miller, Andrei Green, Sabina Doros (Sabine), Claudia Miritescu, Djay Rareș, Dj George A, Criss&Joy, Oana Panazan !

Start at 21:00
Entry fee: 10 Lei
INFO & RSVP: 0799 100 200
Bd. M.Kogalniceanu nr 15

Olteanu George, un tanar din Brasov in varstã de 28 de ani. Incã de la nastere sufera de o boalã evolutiva nemiloasa care i-a marcat viata, lasandu-si urme adanci în existenta sa pana acum. La varsta de 5 luni în urma unor analize i s-a pus diagnosticul dureros de SINDROM AMIOTROFIC NEUROGEN SPINAL DEGENERATIV sau în termeni stiintifici (KUNGELBERG WELANDER WOHLFART DISEATSE - o formã a distrofiei musculare). Apoi pentru el a urmat o perioadã foarte grea si traumatizanta cu fel de fel de tratamente recuperatorii, analize si proceduri care i-au traumatizat profund viata.

Copilarie nu prea a avut si a petrecut-o mai mult prin spitale si printre medici. Viata l-a calit si l-a maturizat de mic, transformandu-l intr-un mic luptator. In urma tuturor acestor proceduri a reusit sã recupereze, a mers pe picioare destul de greu pana la vârsta de 11 ani cand boala a evoluat si l-a tintuit intr-un scaun cu rotile.
In tot acest timp a mers la scoala si urmat studiile. Din anul 2004 lucrurile s-au complicat si au devenit dramatice, boala a evoluat si de data aceasta i-a atacat plamanii. In urma stãrilor sale de rau profunde i s-au fãcut analize amãnunþite si s-a constatat ca suferã de BRONSECTAZIE.

Poate va întrebati în ce constã aceastã boala - muschii plamanilor s-au distrofiat la baza de jos si in loc sa primeasca aer, acolo se umple cu secretie care de la cateva grame a ajuns la 5 pahare. Aceasta secretie, care se acumuleazã sistematic în timp, dacã nu ar scoate-o l-ar asfixia si ar muri. Artificial este foarte greu de scos si asa ca face o terapie rudimentarã la care il ajutã mama sa. El sta întins în pat cu fata în sus, bagã si scoate aerul ca într-un seeker, iar mama sa apasa pe partea abdomenului drept. Aceasta terapie dureaza între 6 si 12 ore, uneori chiar 2 zile. Tuseste aproape continuu pana scoate totul. Este epuizant nu are timp de masa de somn de nimic. În clipele acelea când se apuca sa ascotã secretile se simte transfigurat, ca un luptator care-si pune in joc titlul sau, viata sa. Daca isi face terapia bine isi apãrã titlul-viata îsi castigã dreptul sa mai traiasca. Este foarte riscant ce face dar acesta terapie este momentan tot ce poate sa faca avand acordul medicilor. De cand a inceput acest tratament acum 6 ani traieste intr-o încordare si o tensiune continua, a fost calit în focul luptei pentru viata si totodatã si mama sa care sta tot timpul langa el. Mereu a fost într-o cautare oarba de a gãsi o rezolvare a boli de baza, odata cu rezolvarea ei s-ar fi estompat de la sine si celelalte boli si suferinte care descend din boala de bazã.

Are 2 variante pentru a se putea vindeca - prima ar fi transplantul de celule stem pe baza caruia a inceput sa faca demersuri disperate catre diferite persoane, televiziuni locala si nationale. A reusit sa stranga suma de 28.000 de euro pentru un singur transplant. S-a intalnit cu medicul din China cu cu care a purtat o discutie. Concluzia a fost una pozitiva insa, din cauza distantei foarte mari, transportul ar putea fi fatal. Unii medici considera ca ar putea zbura, altii nu. A doua variantã ar fi medicamentul IPLEX care este atestat si legalizat de forurile mondiale de medicina, tratamentul care insa costa 80.000 de dolari anual. Acest tratament consta într-o injectie ce se administreazã zilnic. Tratamentul il va ajuta cu recuperarea fizica, il va ridica din scaunul cu rotile, dar în primul rând ii salveazã plamanii.

El are nevoie de ajutorul dumneavoastra, orice donatie este foarte importanta. Este foarte greu în aceste timpuri tulburi sa poti strange o suma pentru un medicament. El are încredere ca va fi bine dacã va face acest tratament ce îi poate reda viata si puterea de a fi de folos societatii în care traieste. Dacã nu va face acest tratament boala va evolua si totul va culmina cu decesul sau. El vrea sã traiasca, lupta sa traiasca, vrea sa poata fi de folos celor care au nevoie de ajutorul sau. De la inima la inima . Ajutati-l va rugam.
Va multumim! 06.07.2017


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 64 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 75 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 71 times