Events Calendar

Locations
Loredana / 21.04 / Kruhnen Musik Halle

Go to location

Rating: 0.0/5

182 ViewsEnter fee: 60 RON

Votes: 0

Loredana si trupa sa Agurida concerteaza in premiera la Kruhnen Musik Halle, in data de 21 aprilie. Powered by Chivas Romania

Loredana Groza este una din cele mai cunoscute si apreciate soliste din istoria muzicii romanesti si se poate mandri cu o cariera muzicala de peste 30 de ani, constant reinventand conceptul sau muzical si astfel reusind sa ramana pe primele locuri in topurile industriei muzicale.

Biletele pot fi achizitionate de la barul din Kruhnen Musik Halle, la pretul de 60 de lei. La intrare, biletele vor fi disponibile la acelasi pret, in limita numarului de bilete disponibil.

Pentru orice bilet cumparat, Chivas Romania ofera, la alegere, 2 pahare de Chivas - 12 ani vechime - sau 2 long drinks Lillet Vive.

Open doors: 18:00
Warmup: 21:00
Loredana: 23:00

Artista a debutat în 1986, la vârsta de 16 ani, atunci când a câştigat Marele Premiu al Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia. De atunci, Loredana şi-a făcut cunoscut numele în numeroase ţări, printre care şi: Israel, Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Statele Unite ale Americii şi Canada.

„Zig Zagga Extravaganza”, producţie premiată de către Radio România, se numără printre cele mai importante albume ale Loredanei. Pentru albumul „Jamparale”, a primit Discul de Aur. Alte albume de renume ale cântăreţei sunt „Bună seara, iubito” – albumul de debut – şi „Dragoste”.

Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără şi: „Bună seara, iubito”, „Lele”, „Risipitor” şi „Val după val”. Ca urmare a longevităţii şi popularităţii muzicale, Loredana a colaborat cu mai mulţi artişti de renume printre care: B.U.G. Mafia, Cabron, Zdob şi Zdub, Cornel Ilie şi Nadir. Totodată, artista a cântat ca invitat special la concertul de la Bucureşti al starului internaţional George Michael, iar alături de englezii de la N-Joy, a susţinut un concert transmis live în toată lumea de către BBC Radio 1. 21.04.2017


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 84 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 95 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 91 times