Events Calendar

Locations
Teatru "Ce vine după" @Temple Pub

Go to location

Rating: 0.0/5

177 ViewsEnter fee: Free

Votes: 0

SPECTACOLUL "CE VINE DUPĂ"
Un spectacol în care realitatea se dovedeşte din nou mai nebună, mai bogată, mai imprevizibilă decât orice ficţiune.

SINOPSIS
O comedie dramatică savuroasă, inspirată din cazuri reale! Un studiu internaţional a concluzionat că o treime din femeile căsătorite îşi consideră animalul de companie un ascultător mult mai bun decât soţul, iar 14% au declarat chiar că şi-ar lăsa partenerul în favoarea câinelui! Așadar nu mai e o surpriză faptul că din ce în ce mai multe persoane aleg să se căsătorească… cu necuvântătorul din ogradă!
Înainte de toate, e bine de ştiut că în unele religii, căsătoria cu animale e permisă şi chiar atrage noroc de la zei sau alungă blestemele.
Australianul Joseph Guiso (20 ani) s-a cununat “platonic” cu labradorul său, Honey, din dorinţa de a arăta lumii cât de importantă este căţeluşa pentru el. Sau cel puţin aşa şi-a scuzat derapajul.
Sharon Tendler, o femeie în vârstă de 41 de ani, a decis că jumătatea sufletului ei se ascunde în trupul unui delfin. Aşa că Sharon l-a luat “de bărbat” pe delfinul mascul pe nume Cindy.
Americanul Mark Matthews, s-a căsătorit cu un ponei pe nume Pixel.
Dacă aceste ştiri sunt născocite, trebuie să-i recunoaştem imaginaţiei capacitatea de-a ne depăşi aşteptările. Dacă sunt adevărate atunci realitatea se dovedeşte din nou mai nebună, mai bogată, mai imprevizibilă decât orice ficţiune.
Hai să vezi cu ochii tăi!�

Participând la spectacol susţii proiectul VÂRF CREATIV ÎN EDUCAŢIE înscris anul acesta la Braşov Heroes 2017. NOI le putem oferi elevilor un proces de autocunoaştere prin intermediul atelierelor inspirate din arta actorului. Timp de două luni de zile elevii din Braşov vor beneficia gratis de un program inedit în care notele vor fi înlocuite de aplauze şi multă voie bună!

DISTRIBUȚIA: Hella Andreea Gabor şi Alecs Vereş
TEXT: Mihai Ignat
DURATA spectacolului: 90 minute.

O productie AcTcept
RSVP: 0733 800 700 | M. Kogălniceanu, nr.15, Brașov 24.05.2017


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 64 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 75 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 71 times