Events Calendar

Locations
WORKSHOP CURLY BROTHERS CUSTOM INSTRUMENTS

Go to location

Rating: 0.0/5

297 ViewsEnter fee: Free

Votes: 0

WORKSHOP CURLY BROTHERS CUSTOM INSTRUMENTS

In data de 14.07.2016 la ora 20:00 va invitam la Rockstadt la un workshop sustinut de Curly Brothers Custom Instruments. Se vor prezenta instrumente custom hand-made, se vor putea incerca, se poate face si un jam-session, se va discuta liber despre instrumente si muzica si vom avea si premii surpriza.

Cine sunt Curly Brothers?
Doi frati, o singura pasiune!
Cristi Cretu – chitarist si Marius Cretu – tobosar

Noi stim ce inseamna un sunet bun si un instrument cu care sa te simti confortabil la studiu, pe scena sau in studio. Cu instrumentele noastre iesi din multime si iti afirmi personalitatea.

Ce este Curly Brothers Custom Instruments?

Un mic atelier ce produce chitare electrice, chitare bas, tobe acustice din lemn masiv si nu numai. Reparam si restauram orice tip de instrument acustic.
A inceput din pasiune si din dorinta de a gasi propriul “sound”. In timp a devenit o intreprindere “boutique” care spera sa creasca si sa devina o marca recunoscuta in Romania si de ce nu in toata lumea.

In lumea noastra lemnul de calitate, esentele exotice care nu doar arata bine dar si ofera instrumentului tipul de rezonanta necesar, imbinate cu piese mecanice si electronice high end, ajuta la realizarea unor instrumente care pot arata ca niste opera de arta si care vor suna de fiecare data asa cum isi doreste clientul.
Visul nostru creste, incet dar sigur, pe masura ce fiecare client care trece pe la noi ramane cu un zambet larg si, de fiecare data, cu un instrument de care nu se va mai desparti. 14.07.2016


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 84 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 95 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 91 times