Events Calendar

Locations
Ce vine dupa - Hella Andreea Gabor & Alecs Veres

Go to location

Rating: 0.0/5

208 ViewsEnter fee: 30 RON

Votes: 0

Un spectacol în care realitatea se dovedeşte din nou mai nebună, mai bogată, mai imprevizibilă decât orice ficţiune.

Un studiu internaţional a concluzionat că o treime din femeile căsătorite îşi consideră animalul de companie un ascultător mult mai bun decât soţul, iar 14% au declarat chiar că şi-ar lăsa partenerul în favoarea câinelui! Şi, deci, nu mai e o surpriză faptul că din ce în ce mai multe persoane aleg să se căsătorească… cu necuvântătorul din ogradă!
Înainte de toate, e bine de ştiut că în unele religii, căsătoria cu animale e permisă şi chiar atrage noroc de la zei sau alungă blestemele.
Australianul Joseph Guiso (20 ani) s-a cununat “platonic” cu labradorul său, Honey, din dorinţa de a arăta lumii cât de importantă este căţeluşa pentru el. Sau cel puţin aşa şi-a scuzat derapajul.
Sharon Tendler, o femeie în vârstă de 41 de ani, a decis că jumătatea sufletului ei se ascunde în trupul unui delfin. Aşa că Sharon l-a luat “de bărbat” pe delfinul mascul pe nume Cindy.
Americanul Mark Matthews, s-a căsătorit cu un ponei pe nume Pixel.
Dacă aceste ştiri sunt născocite, trebuie să-i recunoaştem imaginaţiei capacitatea de-a ne depăşi aşteptările. Dacă sunt adevărate atunci realitatea se dovedeşte din nou mai nebună, mai bogată, mai imprevizibilă decât orice ficţiune.

Pret bilet: 30 lei
RSVP: 0734010203
Deane's Irish Pub & Grill
Republicii, nr. 19 27.03.2017


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 64 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 75 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 71 times