Events Calendar

Locations
Concert de jazz Paragon, Germania

Go to location

Rating: 0.0/5

147 ViewsEnter fee: Free

Votes: 0

Cvartetul Paragon, fondat acum zece ani de Peter Ehwald și pianistul londonez Arthur Lea câștigator a numeroase premii alaturi de Matthias Nowak la bas și Jon Scott la baterie, este o mărturie vie a unificării europene."
Süddeutsche Zeitung a scris in 2014 despre trupă - „trei ani mai târziu cei patru muzicieni continuă să lucreze neobosit la versiunea lor de momente improvizate de jazz, în ciuda Brexit-ului.”
Cel de-al patrulea album "Old Dreams" este o mărturie a ceea ce poate fi jazzul european: deschis, experimental, melodios cu un sunet pătrunzător. Cu o încredere oarbă, forme și armonii sunt perfecționate aici, Paragon îndrăznind în același timp să arunce o privire in istoria jazzului. Acești europeni sunt puşi pe joacă! Jon Scott și Arthur Lea din Londra, Matthias Akeo Nowak din Köln și Peter Ehwald din Berlin își compun vocea individuală într-un sunet general, care este convingător în ciuda sau doar datorită spectacolului clasic de cvartet de jazz. Se poate simți increderea dintre muzicieni, pentru că ei işi dau spaţiu reciproc, iar ceea ce crează sună minunat: extraordinar de interesant și relevant - acest vechi vis al Europei muzicale!

Intrarea se face doar pe bază de rezervare la numarul de telefon: 0734010203 05.10.2017


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 64 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 75 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 71 times