Events Calendar

Locations
Gala Cantecelor de Munte -"Cand Muntele Te Colinda"

Go to location

Rating: 0.0/5

242 ViewsEnter fee: Free

Votes: 0

In Decembrie INTRAREA este LIBERA si “Muntele Te Colinda” la Gala Cantecelor de Munte, cu toti artistii brasoveni ce ne-au delectat de-a lungul anului cu cantecele lor si in aceasta seara fiecare cu stilul propriu. Un cadou ce il oferim prietenilor fideli evenimentului nostru si tuturor oaspetilor ce vor vrea sa se bucure de o Editie Speciala.
Nu vor lipsi chiar si invitatii speciali, tot din Brasov, de la Opera, Grupul “CELESTIO VOCES “ care ne va canta cateva colinde la modul superlativ.
Cu colinde compuse de ei intr-un stil special, sau adunate din folclorul zonelor vin DANIEL FAT si CATALIN CONSTANTIN
Nume ce revin la Gala dupa o perioada mai lunga de timp: CODRUT BELEAUA, IONEL EREMIA, IULIA LUPSA, IULIA CARAIMAN, cu cantece ce ii reprezint.
De asemenea cei cu care am devenit deja prieteni:
CRISTINA MURESAN, CALIN TODOR, ALEX PAUN, Grupul GLAVIS, PITICU si TITUS CONSTANTIN cu cantecele proprii si surprize pentru Anul Nou.
Deci va invitam la un regal cu Cantece de Munte, Colinde, si Melodii speciale ce ne vor aduce spiritul sarbatorilor si al valorii crestine ce ne-o da aceasta perioada a anului.
Veniti sa ne reintalnim si sa ne bucuram impreuna de bogatia spirituala a toamnei.
Nu uitati sa rezervati din timp si sa confirmati cu GOING, sa dati share evenimentul pentru a avea acolo alaturi de voi cat mai multi prieteni buni si oameni de munte frumosi.
INTRAREA este LIBERA !
RSVP: 0734010203
Deane’s Irish Pub & Grill
Republicii, nr. 19 21.12.2017