Events Calendar

Locations
Viața de scafandru - prezentare

Go to location

Rating: 0.0/5

142 ViewsEnter fee: Free

Votes: 0

Acest proiect este un program de sprijin financiar pentru tineri.

Dacă te-ai întrebat ce vei face după ce vei termina școala și nu ai găsit un răspuns, dacă ești pasionat de aventură și dispus să îți depășești limitele sau doar vrei să descoperi magia lumii subacvatice, noi s-ar putea să avem o soluție. Îți oferim nu numai șansa de a avea un loc de muncă, ci și de a călători, de a obține venituri consistente, peste media din România, și un brevet internațional care îți oferă posibilitatea de a lucra oriunde în lume ca Divemaster (ghid subacvatic pentru scafandri de agrement). Cursurile se vor ține la Sfântu Gheorghe, așa că nu este necesară deplasarea la distanță mare de casă. Dispunem de un lac artificial lângă Sfântu Gheorghe cu dotări la cele mai înalte standarde pentru practicarea acestei activități. (My Lake)

Dacă ești o persoană dornică de experiențe noi, să cunoști oameni și civilizații noi, să descoperi locuri pe care momentan doar le visezi, acum ai ocazia de a-ți transforma visele în realitate.

Dacă te-am convins (și mai ales dacă nu), te așteptăm Miercuri, în data de 25 Octombrie 2017, ora 18:00, la Tipografia, să povestim mai pe-ndelete și să afli cum poti deveni scafandru.
Vom organiza o prezentare în detaliu a proiectului, iar intrarea este gratuită. Tu decizi!

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la: 0755-011-497 25.10.2017


Related Events

Concert Lucia

Located in: Pubs

Date Event: 11.11.2018

Viewed by 16 times

Soul Serenade

Located in: Pubs

Date Event: 08.11.2018

Viewed by 17 times

Dan Byron

Located in: Pubs

Date Event: 04.11.2018

Viewed by 18 times