Events Calendar

LocationsTERMENI & CONDIŢIIConfidenţialitate:

Inbrasov.com este o platformă ce nu solicită și nu stochează informații confidențiale despre utilizatorii săi. InBrasov.com respectă legile Române și Europene cu privire la protecția datelor private. Cea mai mare parte a informațiilor introduse pe platformă inBrasov.com au caracter public și sunt introduse cu intenția de a fi accesibile publicului.
Inbrasov.com nu va dezvălui date personale de identificare niciunui terț decât cu permisiunea explicită a utilizatorilor sau când există o obligație legală în acest sens.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul la informare, dreptul de acces la date, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresă de email: inbrasov@outlook.com
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
 
Termeni şi condiţii:

InBrasov.com este o platformă căreia i se aplică următorii termeni și condiții de utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, produsele digitale, evenimentele, recomandările și concursurile publicate în toate paginile siteului.
InBrasov.com nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu prezentul conținut vă rugăm să nu vă autentificati și să nu utilizați serviciile platformei. Utilizarea în continuare a websiteului implică acceptarea de către dumneavoasta a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.
 
Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestei platforme se face pe propria răspundere. În momentul înscrierii în cadrul platformei, ca membru, declarați că toate informațiile oferite sunt veridice, precise, actuale și complete. Informațiile publicate pe site trebuie să respecte prevederile legale în vigoare și să nu lezeze bună funcționare a drepturilor de autor, patentelor sau mărcilor, sau drepturile intelectuale, de confidențialitate, personalitate sau publicitate a unei părți terțe.
InBrasov.com nu garantează funcționarea  websiteului fără erori și fără întreruperi, și nici nu oferă garanții în ceea ce privește rezultatele folosirii acestuia sau a corectitudinii informațiilor afișate. În limtele prevăzute de lege, platforma InBrasov.com nu oferă garanții, explicite sau implicite.
InBrasov.com își rezervă dreptul de a oferi servicii contra cost pentru a promova mai intens diferite evenimente. De asemenea, această posibilitate de promovare va fi disponibilă doar sub formă unui abonament lunar sau anual. Acest serviciu nu este disponibil momentan.
InBrasov.com își rezervă dreptul de a cere utilizatorilor săi să distribuie în mod exclusiv linkul platformei www.inBrasov.com în cadrul rețelelor de socializare.
InBrasov.com își rezervă dreptul de a anula contul oricărui utilizator în orice moment, fără a avea obligația de a-și motiva decizia sau de transmite o înștiințare în prealabil.
 
InBrasov.com își rezervă dreptul să completeze și/sau să modifice acești Termeni și Condiții de Utilizare cu Termeni Adiționali care se vor publica în cadrul platformei. Prin prezenta sunteți de acord că acești Temeni Adiționali fac parte din Termenii generali de Utilizare și se supun acelorași reguli.